Reiki opleidingen

Tijdens de cursussen leer je werken met de Japanse Reiki Universele Levens Energie en symbolen. Je leert de Reiki energie door te geven via je handen, door handoplegging, als een soort doorgeefluik. Japanse Reiki is een alternatieve geneeswijze techniek die helpt tegen stress en daarnaast genezend werkt. Alles wat leeft, planten, dieren en mensen hebben die energie nodig om te kunnen leven, groeien en te herstellen van ziekte.

Reiki 1e graad

In deze cursus, krijg je via inwijdingen het vermogen Reiki energie via je handen te kunnen gebruiken voor jezelf en voor anderen. Je leert door middel van handposities jezelf en anderen een complete of verkorte behandeling te geven.

Tijdens de Reiki-cursus eerste graad wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is, de Reiki geschiedenis en hoe het werkt en vooral wat het voor jezelf en anderen kan betekenen. Als er meerdere cursisten zijn is het leuk elkaar te behandelen en ook zelf behandeld te worden.

De opleiding Reiki 1e graad duurt 2 aan een gesloten dagen, in onderling overleg vast te stellen.

Reiki 2e graad

In deze cursus, open je je chakra’s verder waardoor je energie nog sterker kan stromen. Verder leer je door middel van visualisaties, Reiki symbolen en mantra’s de Reiki energie door te geven aan jezelf, anderen en ook b.v. op afstand. Dit is mogelijk door middel van een pasfoto of een naam van degene die je wilt helpen. Je zou andere mensen kunnen helpen bij griep, verkoudheid, stress, examen enz.

De opleiding Reiki 2e graad duurt 1 dag.

Beiden cursussen worden afgesloten met een Reiki (Systeem Usui healing) certificaat en een map als naslagwerk.