Seichem

Seichem is een zeer krachtig healing systeem.

Een Seichem behandeling is krachtiger omdat er wordt gewerkt met meerdere elementen (energieën). Met Seichem kan er ook op een dieper niveau worden gewerkt, aan klachten van zowel mentaal als op fysieke aard. Dit werkt ook krachtiger door in de aura. Er wordt meer met u als cliënt samengewerkt om de klachten te ontdekken en te behandelen. Net als bij de Reiki behandeling wordt ook hier de kleding aangehouden op de schoenen na.

Seichem is gebaseerd op het helen met de vier elementen: Reiki (aarde), Sakara (vuur), Sophi-el (water), Angeliclight (lucht).

Reiki (aarde)

Reiki is verbonden met het element aarde. Aarde geeft rust. Reiki komt niet van de aarde maar zoals alle stralen uit de kosmos. Het is een energie die help om ons basischakra te openen. Reiki help ons te openen naar liefde voor het leven. Reiki leert ons dat liefde ook hier op aarde te vinden is. Reiki werkt op alle niveaus, geestelijk, lichamelijk en emotioneel.

Vuur (Sakara)

Sakara brengt een regenboog van beschermend licht die onze aura omringt. Sakara werkt in de aura en reinigt de chakra’s. Het gaat door blokkades en weerstanden heen en transformeert ze.

Water (Sophi - El)

Sophi El is zowel zacht, reinigend als doortastend zoals het water zelf. Het dringt diep door in het emotionele lichaam en lost blokkades op. Het opent het hart zodat men weer liefde kan ontvangen en weer mededogen kan hebben. In combinatie met de andere elementen van heling kan het de persoon die ermee behandeld wordt het gevoel van vreugde brengen.

Lucht (Angeliclight)

Angeliclight is een tweevoudige straal omdat het verbonden is met het element lucht en het gebied van de Engelen en je Hogere Zelf. Dankzij Angeliclight kan het helingseffect effectiever samenwerken met de Engelen van de persoon die wordt behandeld. Het element lucht heeft te maken met communicatie. Communicatie is de kracht van het gesproken woord.

Seichem werkt door op zowel het lichamelijke, geestelijke en emotionele vlak en is daarom geschikt voor veel onbegrepen klachten.